at "Tom's Open Heart Cafe."
I would very much like to introduce this
nice & cozy coffee shop located at the west
of Takayama Railway station.
The chef of this coffee shop is Tom who's from Switzerland.
At the coffee shop,
they have "coffee and toast" breakfast set,
three lunch set menus and
you shouldn't miss the delicious deserts as well.
The lunch menus are cooked with vegetables grown by Tom himself.
His menus are created to enhance the "umami(flavor)" of these vegetables.
The menus themselves are Western or Swiss but
what gives spices to the dish are these delicious vegetables
grown with care in good Takayama soil.
The craft today was taught by his wife Miho-san!!
Thanks to Miho-san, who gave us instructions with patience
especially to my "cannot-concentrate-for-more-than-thirty-minute-son."
We love the paper-tape-heart-basket!!
They look soooo cute with the Swiss Lindt Chocolates!!
今日は「トムのオープンハートカフェ」で
クラフト作りに参加してきました。
高山駅の東にある
居心地の良いカフェを紹介したいと思います。
こちらのシェフはスイス人のトムさんです。
モーニング、
ランチセット、
そして素敵なデザートも
オススメです。
トムさん自身が育てた野菜を使用した魅力的なメニューが並びます。
メニューそのものは洋食(スイス料理)ですが、
高山の土で大切に育てられた野菜が、彼のお料理を引き立たせ、
「高山でしか食べられない味」を作り出しています。
今日のクラフトは奥様の美穂さんが教えてくださいました。
子供たちにも丁寧に教えてくださり、感謝です。
(とくに30分以上集中できない我が息子にも、、、)
出来上がったハートのバスケットはとてもかわいくて
スイスのリンツチョコーレートがぴったりマッチします♪
なんて魅力的なお店!
ReplyDeleteハート型に編むの難しそうですが、キッズでもできるんですね♪かわいい。
さなえさんのblogを呼んでいると、高山にとても行きたくなります(^^)
まちこさんっ
ReplyDeleteまさに!まっすぐなシンプルなバスケットよりもコツが必要でした。Kenshinは途中からは洗濯バサミロボット作りに夢中でした 笑(写真に写ってるやつです!) 高山の魅力、伝わってうれしーです 喜。